Het gezelligste darttoernooi van de Noordkop!

Darts4kika, 25 augustus 2019, aanvang 13.00u

Café sluis 45
Sluisdijkstraat 45
1781ED Den Helder
0223-628810

Ons Team

Matthijs Gerssen

Organisator

"Mathijs is met zijn jarenlange ervaring in de horeca erg belangrijk in deze organisatie. Naast het feit dat hij er voor zorgt dat er mobiele buitenbanen beschikbaar zijn en de posters ontwerpt is hij ook onmisbaar op het toernooi zelf. Hij verzorgt op professionele wijze de wedstrijdplanning en zorgt ervoor dat het toernooi zonder problemen verloopt. Daarnaast haalt Matthijs ook nog eens de nodige sponsors binnen"!

Kevin Martens

Eigenaar cafe Sluis 45

"Kevin is de eigenaar van cafe sluis 45. Dit cafe is dankzij een plein voor de deur uitermate geschikt is voor een straatdarttoernooi! Kevin krijgt door zijn vele contacten in de horeca het nodige gesponsord waardoor ook het cafe een mooi bedrag kan doneren aan KIKA. ook uit het bedrijfsleven krijgt Kevin genoeg medewerking om van dit toernooi een succes te maken. Het cafe is sindskort flink verbouwd en beschikt nu over 5 vaste dartbanen! Mede dankzij dit toernooi heeft Cafe Sluis 45 een vaste plaats in de dartwereld verworven".

 

Jeffrey Bakker

Organisator

Jeffrey dart al meer dan 20 jaar in Den Helder en vind dat niets mooier is om deze kennis en ervaring te stoppen in een uniek straatdarttoernooi welke geld inzameld voor KIKA! Jeffrey is naast het binnenhalen van sponsors ook verantwoordelijk voor deze website,  de facebookpagina en verzorgd de fotografie op het toernooi! Hiermee zorgt Jeffrey ervoor dat Dart4kika zijn bekendheid krijgt die het verdient! Op het toernooi zelf gooit Jeffrey ook graag een pijltje mee!